Over korfbal bij Landlust gesproken.

Auteur: Ger Roos

Fred, ik herinner je niet, maar wel de verhalen en vooral het korfbal twaalftal, waarin ik ook gespeeld heb. Vond onlangs nog een oude foto, waarop onder andere Ans van Veen, Lenny Hellemons, Bob Coenen, Cees Schuitemaker en ikzelf (Gerrie Roos) sta. De andere namen zijn mij ontschoten, maar misschien ken jij ze. Heb elf jaar in Alphen a/d Rijn gewoond, maar inmiddels toch weer terug in Amsterdam-Sloten in Park Haagseweg. Heb nog steeds contact met Cees Schuitemaker, die nu in Assendelft woont. Mijn zuster Lies, die inmiddels is overleden, was getrouwd met Hans Eeman uit de Bestevaerstraat. Toch inderdaad wel leuk om weer even aan de oude tijden terug te denken en te realiseren hoe snel de tijd gaat. Ik blijf net als Ans je stukjes volgen. Als je de foto wil zien, moet je mij even mailen, zodat ik hem naar je kan verzenden.