reactie van raymond schardijn

Auteur: yvonne van den berg -van dam

hallo raymond,
het is wel heel lang geleden dat je me hebt geschreven maar ik kijk niet meer zo vaak op het geheugen van west.
maar jouw naam zegt me niet zoveel maar de naam fam schram en zeker de naam van je zusjes margie en febe.
want dat kan ik me herinneren dat ik daar mee speelde ,maar ik kan me ook herinneren dat ik vaak op de kolenbak klom en dan op het muurtje en dat we dan zaten te kletsen maar ook dat er een oom? patat bakte en dat zat ik lekker op te smullen hahaha en ik vind dat nog steeds lekker.
ja de fam.parinussa kan ik me ook heel goed herinneren want ik was daar ook heel vaak die hadden veel kinderen dus eentje meer maakte daar niet uit.
die moeder maakte altijd zelf loempia,s en lekkere bami en ik zat altijd heerlijk mee te eten en het was altijd zo gezellig.
misschien kun je mijn vader ook nog herinneren die was altijd aan het fluiten als hij van zijn werk kwam en dan stonden de kindjes parinussa altijd op het balkon en riepen dan altijd dag meneer van dam goedemorgen ja dat was toen nog een leuke tijd ,
hij is helaas overleden dat ik 12 jaar was en dat draag je eigenlijk je hele leven met je mee dat gemis dat is jammer maar voor de rest een hele fijne tijd gehad op geuzenveld
ik zou zo zeggen doe de gr. aan je familie en ook aan je zussen febe en margie en misschien tot de volgende krabbel,
gr.yvonne