Graaiers

Auteur: Joop

Bedankt Jose.
Ik zou mezelf kapot schamen als ik de moed had om 262.841 euro per jaar te incasseren ("verdienen") terwijl er zoveel armoede en ellende in Amsterdam en de wereld is. En dat allemaal onder de noemer; "maar het is een zware baan en een enorme verantwoordelijkheid". Of , "dat je dan zo slim bent om zoveel geld binnen te halen". Het gaat altijd ten koste van anderen, wat de een te veel graait komt de ander te kort. Jouw (geld)vreugde is andermans (geld) ellende en verdriet.
Dan moet de machinist bij mij om de hoek dit ook verdienen want die heeft meer verantwoording dan die Welten, Las laatst dat een anesthesist zo rond de 430.000 euro per jaar "verdiend", waar hebben we het over?
Ja, logisch dat de gezondheidszorg niet meer te betalen is. Aanpakken die graai zooi, zeker in deze moeilijke tijden. Als die Welten op zijn minst de helft
incasseerd, kunnen er weer wat meer agenten de straat op zoals bv in Amsterdam-West. Waar je als juwelier je leven niet meer zeker bent.