Geuzenveld 2010

Auteur: fons wegman

De Colijnstraat waar ik gewoond heb is al enige tijd geleden gesloopt en de overige straten rond de Colijn gaan nu dus, zoals Fred al schreef in rap tempo down. Dus na 23 jaar nog maar eens naar mijn oude buurtje gegaan om een kijkje te nemen. Gelukkig zijn nog niet alle straten tegen de vlakte zodat ik mij, ondanks alle veranderingen nog goed kon orienteren.
Wat mij vooral opviel was dat het er op leek of de afstanden veel kleiner zijn geworden. Ik moet toegeven dat het wel wat los maakt. Maar ja, de tijd gaat door.

Enfin ik heb van mijn rondgang wat foto´s gemaakt en deze op http://www.capzles.com/#/ccc59378-41f7-43c2-b654-b5531a587a60/ gezet.
Op die manier kan iedere oud bewoner van Geuzenveld via internet een kijkje nemen in het Geuzenveld van nu.
Wanneer je op de eerste foto dubbelklikt en vervolgens show details selecteert krijg je bij de geselecteerde foto wat aanvullende tekst te zien.