Re: Nieuw Sloten

Auteur: anna

Hans Cijs:
Dag Hilbert, Hilbert een moment met veel gevoel, een doorleefd gevoel, ik weet hoe jij je voelt.Mijn ouders zijn reeds geleden uit Osdorp vertrokken, eerst vanaf 1961 Pieter Oosterleehof en vanaf 1970 naar de Midelveldstraat.Inmiddels woon ik reeds 15 jaar met mijn vrouw en twee dochters in Nieuw Sloten en fiets dagelijks aan de overkant van de Slotervaart waar ik soms een weemoedige blik op ons eerste huis in Osdorp werp.Herinneringen aan Osdorp, uiteraard mijn vrienden, Ben, Okko, Gerrit, Hans enz. Mijn eerste vriendinnetjes (hoe zou het met ze zijn?) Maar vooral de strenge winter van 1963, het eerste bandje "Stockyard" komt binnenkort een artikel over p deze site. Maar ook de lol en gekkigheid die wij uithaalden, vooral met de boys en girls van het Groenpad e.o. dat staat nog stevig in mijn geheugen gegrift.Goede, mooie, te gekke herinneringen.Een grote rëunie met al de boys en girls van vroeger dat lijkt me wel wat, ff lekker vet nagenieten alle deugden en ondeugden.............................Maar mijn zus woont nog steeds in Osdorp en ik kom er dagelijks, dus heb ik geen recht van spreken.Hilbert sterkte.Groetjes, HansP.s. heb weer een nieuwe (Rock)band naam: "Covent Garden"Live goes on.............................................................................

Leuk jou hier te treffen. Heb lang in Osdorp gewoond in de La Sallestraat.
Mijn ouders zijn al heel lang goede vrienden van jouw ouders. Zij wonen toevallig allebei nu in Amersfoort.
Leuke tijd was het in Osdorp.
Na 47 jaar in Amsterdam gewoond te hebben woon ik nu in Hoofddorp.