Re: ALLEMAAL OP DE PARAMARIBOSCHOOL ???

Auteur: Saskia de Ruijter

THEA SCHONEWELLE:
HALLO ALLEMAALIK BEN THEA SCHONEWELLE UIT DE STUYVESANTSTRAAT EN ONTDEK NET DEZE SITE. INTUSSEN IS HET WEL WEER 2010HEB INDERDAAD VIA SCHOOLBANK.NL CONTACT GEHAD MET BUURTGENOTEN.O.A. THEA KOOIELLY NOEMDE OOK DE BAKKERSDOCHTER MARGA WOLF DIE ME PIANO HEEFT LEREN SPELEN WAAR IK HAAR NOG EEUWIG DANKBAAR VOOR BEN. WAAR IS ZE TOCH?WIE WEET HET.EN GERRY MEIER HOE GAAT HET MET HEM.JOHN BANEN MOET IK OOK KENNEN.WIE KENT EN WEET HOE HET IS MET SASKIA DE RUITER ZE WOONDE IN DE CRUYNSSENSTRAAT.ZOU HAAR GRAAG EENS ZIEN.

Dag Thea,
Ik zou het heel erg leuk vinden om elkaar te zien en een heel leven bij te praten! Ik woon nog steeds in Amsterdam en mijn nummer staat gewoon in de gouden gids. Ik hoop je gauw te spreken.

Saskia de Ruijter