grammofoonplaten

Auteur: bert

gelukkig komen grammofoonplaten weer in en worden digitale platenspelers weer verkocht. Jouw herinneringen, Peter, lopen voor een deel synchroon met de mijne, Al is het maar via de Triotrack platenspeler die jij nog hebt, ook geschikt voor 78 toeren. Al vaker memoreerde ik de platenspelers die we voor het weekend bij Bruco uit de winkel haalden en ze zondagavond weer terug zetten. Daarop draaide ik in het weekend de elpees van de Outsiders, singeltjes van Cuby (got a million dollars, Back Home) , Black is Black van Los Bravos, The Letter van de Box Tops.
Van Wim Budding uit de Marco Polo straat (nog immer actief als gitarist) kocht ik ooit een gitaarversterker, beetje taps toelopend model, zoals de bandrecorders van Sony. Zou wel eens een Dynacord geweest kunnen zijn, naam komt me wel bekend voor. Ik had minder talent dan Wim, dus gitaar en versterker werden weer verpatst