Re: steelvlietstraat 50/2

Auteur: Gino de Vries

> rene v. d berg:
> ik kwam toevallig op deze site.ik heb van 1961 tot 1974 in de steelvliet straat gewoond op 50/2 hoog.ik ging toen om met richard fritz, rene morren, gino de vries,charles janssen,peter wansink, gerrie de roo, johnny robert, robbie spangler en nog veel meer. Ik kan mij nog goed herinneren dat het altijd spannend was in de straat we verveelden ons nooit. Kreidlers en zunndaps waren toen onze brommers,die haddenwe toen even te leen met een mooi woord.vooral luilak vieren op het osdorpplein, was met een hele grotegroep vezamelen op het dijkgraafplein en dan met zijn allen naar het osdorpplein.ik heb een paar jaar op de westerdijkschool gezeten en de heimansschool,was geen succes.leuk als ik die oude verhalen lees en dan komen die goede herinneringen wel weer naar boven. Het beste allemaal, een oude steelvlietstrater.

Leuk René,
Ik heb heb in jullie oude woning gewoont op 50/2 tegenover mijn moeder op 25/2, mijn moeder is pas overleden.
Ik kwam terug uit Zuid-Afrika en betrok de woning eind 1984 tot 2006 toen we een nieuwe woning kregen aangeboden op de Osdorper ban, de hele Steelvlietstraat zou worden gesloopt maar alleen de oneven kant vanaf nummer 17 is tot nu toe neergehaald, de even kant staat nog fier overeind, de poen schijnt op te zijn dus dat gaat wel even duren.

De tijd vliegt voorbij en dan....?

Groetjes René