Re: Steelvlietstraat 45 ...of was het 47

Auteur: carol Bon

François van Lieshout:
Hoi, toevallig ben ik op deze site gevallen. En als ik dit allemaal lees, komen er herinneringen. Mijn ouders zijn van Brussel naar Osdorp verhuist in 1962 mijn vader was Nederlander mijn moeder Belgische, we woonden in de Steelvlietstraat 45 of 47...2 hoog, onze buren was de familie Braber.Misschien herinnert er zich iemand van ons Ik herinner mij het karretje(drop , zwart/wit,...).Voetballen achter de blok, of met onze fietsen rond de 2 blokken de "Tour de France" rijden. In de winter glijbanen in de sneeuw in de zomer de buren met hun tuinslang over het balkon. Ik herinner me ook van een zomer met een Far West dichtbij de kerk.Ik ben eveneens naar de Lucasschool geweest tot eind 1968 , we zijn dan terug naar Brussel verhuist. Dikwijls ga ik naar beeldbank.amsterdam.nl/ en kijk ik naar de foto's onder de naam Steelvlietstraat...heimwee...
Moest iemand zich herinneren....aarzel niet foto's door te sturen.
Met dank