Re: Willem Verbruggen

Auteur: Willem Verbruggen

joop komen:
In 1969 moet de stamvader Malefijt, waarover mijn anekdote gaat, reeds lang zijn overleden, want eind jaren veertig liep hij al tegen de zeventig.Wel weet ik dat zijn dochter de zaak heeft overgenomen, vandaar de naam De Waal-Malefijt, vermoedelijk was dochterlief dus gehuwd met ene De Waal.

Hallo Joop,

Je hebt ongetwijfeld gelijk. Nadenkend duikt de naam van de toenmalige eigenaar (1969) op - naar ik meen was dat ene Van Tilburg.
Mijn reactie doet niets af aan het feit, dat de verhalen zoals ook door jou vastgelegd, ontzettend leuk zijn om te lezen, en mooie herinneringen ophalen aan onze vroegere jaren. Moeten we ook zuinig op zijn: Als wat oudere heb je het privilege van herinneringen, die jongeren nog niet hebben. Helaas hebben wij niet meer in ruime mate het privilege wat jongeren wel (kunnen) hebben - toekomst ....
Dank voor je verhaal!