Columbusplein

Auteur: Piet Veenboer

Beste Ans, bedankt voor jouw inbreng. Laten we ook nog even de families Raap,Hinke,Blees,Regtien,van de Stolpe nog even noemen.
Familie Raap,kortgeleden is Ph.Waldramm(echtgenoot van Ria Raap) nog geridderd. Toen Jos Raap van de MULO afkwam, kwam ik er net op. Mijn jongere broer Theo heeft -samen met Hans en Ton Raap- nog met hun band-the flying Columbians-opgetreden voor de Witte bedjes in het City Theater.
Familie Hinke, veel broers en twee zusters(dacht ik). Met Jos Hinke heb ik meerdere avonturen beleefd.
Familie Blees, Hil Blees was van mijn leeftijd, maar ja...ze waren niet katholiek; dat ging zo in die tijd, dus weinig contact.
Familie Regtien, 2 dochters(Sientje en Tineke).Tineke is later getrouwd met Hennie Graafmans uit de Vasco da Gamastraat.
Er waren 3 fam.v.d.Stolpe op het Columbusplein. Oom Toon,oom Wiet en de derde weet ik niet meer.
Veel leuke herinneringen met een glimlach. Groeten van Piet Veenboer,