na jarenlang zeuren ventilatie

Auteur: fam. doorsnee

ik klaag al vanaf mijn 30e over schimmel in de badkamer. De opzichter van de verhuurder zei dat ie wel eens erger had gezien, en dat was het. toen hij zijn pensioen binnen had gehaald werd ie vervangen door een jonger exemplaar en net zo'n boef. Hij kwam langs en zei, maar dan douched u toch gewoon met deur open dat is hetzelfde als een rooster erin maken voor ventilatie. En weg was ie. en de schimmel kon ik wegverven. Na 17 jaar af en aan zeuren heb ik vandaag een rooster in mijn badkamer gekregen. Maar waar ik opnieuw kwaad om wordt is dat er heel veel bewoners zijn die klagen en dan is het argument waarom denkt u dat de woning gesloopt worden omdat ze oud zijn en uit de jaren 50 komen. NEEEEEE, het heeft met onderhoud te maken, kennelijk kun je als huurder 15 jaar lang af en aan zeuren en word je proffesioneel in de maling genomen. Er zijn woningen uit 1930 die goed leefbaar zijn door goed onderhoudt. In 24 jaar tijd is 1 keer de balkon railing vervangen en 2 keer de buitenkant van de flat schoongemaakt ... woningbouwcoorporaties hebben het helemaal niet goed voor met de huurders, ook niet door ze nieuwbouw aan te bieden want dan flikken ze gewoon het zelfde , opnieuw de boel laten verpauperen en na 3 generaties weer slopen. Er bestaan notabene monumentale woningen die prima wonen. Ik heb echt zat van die klote smoezen die ik door belanghebbenden voorbij hoor komen. Een loopje met de huurders nemen en hun eigen contract niet naleven dat is wat coorporaties doen.