Op zoek

Auteur: Jan Rahder

Hallo Carla, ik ben wat aan het rondneuzen op deze site. Zo las ik ook jouw verhaal. Ik ben Jan Rahder, geboren in 1952 en in 1956 gingen wij wonen in de Joost Bilhamerstraat (bij de Pieter Postsingel). Op school (dr. Alfons Ariens school en later op de MULO) was ik bevriend met Rob Ferencik. Ik ben een tijd bezig geweest hem op te sporen via schoolbank enz. maar dat was me niet gelukt. Nu ik jouw verslag lees dat één van je buren Ferencik was, heb ik een vraag. Weet jij toevallig waar zij (Rob, of zijn zus die bij mij op de Kweekschool voor de detailhandel zat) wonen ? ik zou graag oude herinneringen met hun willen ophalen. Uitzicht op de Haarlemmerweg, dat kan ik me ook goed herinneren, ik ging daar vaak vissen langs de sloot, kijken naar de treinen en de Haarlemmer tram en iedere winter ook schaatsen op de Haarlemmertrekvaart. Een andere bekende is Tonny Ruys, woonde ook bij jou in de buurt. Ken je die ? In ieder geval bedankt voor je mooie verhaal. Groetjes, Jan