Re: Re: Reina Prinsen Geerligsstraat 15 huis

Auteur: Anne van Cutsem-Williams

d.idzardi@quicknet.nl:
Hoi Evie,Wat leuk, ik zoek eigenlijk een site van Hedy, mijn zus. Dus ik klik Idzardi aan en dan zie ik jouw verhaal. Al lezende herken ik de dingen. Brings back sweet memories. Spannende verhalen vertellen in de kelderbox. Knikkertje op het plein, dievie met verlos, de bloesem op het plein, de geur van vers gebakken brood en inderdaad achterom 's morgens vroeg brood halen bij de bakker, vlinders vangen bij de vlinderbomen achter het huis (volgens mij hebben we ze allemaal uitgeroeid) Tarzan en Jane in het park. Volgens mij mochten wij alleen maar de hut vegen. Heette jouw broertje niet Tommy?Ik hoop dat je reageert ik zou het leuk vinden je te spreken.Groetjes Deetje

Hallo Evie,
Ik denk nog vaak aan de jaren dat we in de Reina Prinsen Geerligsstraat woonden, jij kwam samen met Tonnie altijd bij ons. Geloof dat Rob nog contact heeft met je broer en ik hoor heel af en toe wat van Jeanne, heb haar ook een paar jaar geleden gezien samen met je moeder, Roos, Suze, was ook nog even bij Pascal.
Woon al 35 jaar niet meer in Nederland maar iedere keer als ik er ben ga ik langs de R P Geerligsstraat, al is het heel erg verandert heb toch nog steeds goede herinneringen, want heb daar een heerlijke jeugd gehad.