Re: Re: Re: Stuyvesantstraat

Auteur: mverschoor-lansman

G.Slangen:
T de Vries:G.Slangen:Wat de winkel op nr 6 betreft, denk ik dat een bibliotheek was, dat weet ik omdat ik met dat meisje speelde van de eigenaresse. Ik heb er nog een foto van, alleen weet ik niet of het nr 6 was, ik denk het haast wel, zelf woonde ik op nummer 22. De namen die genoemd werden door Jan Kuykens weet ik me ook heel goed te herinneren. ik ben van 1938, ik hoop dat meer mensen reageren. Leuk oude herinneringen op te halen. Wat Niepot de drogist betreft, was een magere man met nogal sluik haar, tenminste zo herinner ik hem.Wat fijn om de naam van mijn opa Niepoth op deze site te vinden. ik heb hem helaas nooit gekend mijn moeder heeft in die jaren ook nog in zijn drogisterij gewerkt. Als iemand nog meer herinneringen heeft aan " de kleine Bazar" dan lees ik dat graag.vast dank hiervoor.nou ik kan nog wel een verhaal vertellen over de heer Niepoth, ik schaam me er nog voor. Het was zo:ik was ziek en had een vals stuivertje, vroeg aan een vriendinnetje om ( ik denk )zoethout te kopen en ik maar voor het raam kijken of ze terugkwam met zoethout, want wat was het geval ik had haar een vals stuivertje mee gegeven en hoopte dat de heer N. het niet zou ontdekken, maar helaas voor mij kwam hr. N. hardhollend achter mijn vriendinnetje aan om te vertellen dat hij een vals stuivertje had ontvangen, och wat ontdeugend was ik he, maar ja nog jong en trek in wat lekkers, hopelijk wordt het mij vergeven, maar het blijft je altijd bij.