Dorpsraad in NOOD

Auteur: Hans Staphorsius

Beste mensen van de Dorpsraad,

Ik ben het helemaal met jullie eens, dat jullie een volstrekt andere organisatie zijn dan een Welzijnsorganisatie. Jullie hebben een volstrekt andere opzet en doelstelling. De fout om dit te ontkennen en jullie te behandelen als een van de vele (uitwisselbare) gesubsidieerde instellingen, ligt m.i. volledig bij het DB van stadsdeel Nieuw-West. Blijkbaar is daar geen enkel historisch bezef aanwezig. Maar...........................ik heb jullie tot heden ook erg gemist bij de acties bij en in het stadsdeelkantoor tegen dit onzalige besluit. Ik ben zelf lid van de Ondernemingsraad van Impuls en ik constateer dat er bij Impuls ook raar aangekeken wordt tegen deze (extra) opdracht om ook de Dorpsraad voortaan te faciliteren. Dus ook als OR lid ben ik zeer geinteresseerd in jullie mening, bezwaren en oplossingen. Een berichtje naar ondernemingsraad@impuls.nl zou voor het 1e contact kunnen zorgen en anders mag het ook via mij hansstaphorsius@hotmail.com. Succes!!