Amsterdam... zoals ook een Grunneger het gekend heeft!

Auteur: Wim Nieboer

Eindelijk verscheen een boek, waarop we allen in wezen hebben zitten te wachten. Een boek over Franky-boy in good old Mokum, waar in de roaring sixties ook ik als geboren en getogen Groninger in hart en ziel al kwam, veelal voor zaken maar soms toch ook even voor een 'vluggertje over het Waterlooplein' waar je nog zomaar je auto kon parkeren en je met voorwerpen terug kwam die nu nog in gebruik zijn! Dat boek lezen was weer even 'nostalgeren'. Dank aan de schrijver, dat hij dit boek het levenslicht heeft laten aanschouwen. Amsterdam huilt, waar het eens heeft gelachen en deze lezer lacht nu nog om het Amsterdam waar hij wel eens heeft staan huilen bij een miskoop op het eerder genoemde plein! LOL! De kunst van het versieren...... een aanrader!