Auteur: JHvZ iso 22111950 Jan van Zijp

Rechts: Frits Hartogs als hulp in de fotohandel, Camera Corner, Lodewijk van Deysselstraat, 27 juni 1957. Foto: Ben van Meerendonk / AHF, collectie IISG, Amsterdam Links: Portret van Ben van Meerendonk, 27 mei 1958 in het kantoor van het Algemeen Hollands Fotopersbureau te Amsterdam. Fotograaf: niet bekend, collectie IISG, Amsterdam

Rechts: Frits Hartogs als hulp in de fotohandel, Camera Corner, Lodewijk van Deysselstraat, 27 juni 1957. Foto: Ben van Meerendonk / AHF, collectie IISG, Amsterdam Links: Portret van Ben van Meerendonk, 27 mei 1958 in het kantoor van het  Algemeen Hollands Fotopersbureau te Amsterdam. Fotograaf: niet  bekend, collectie IISG, Amsterdam<br />Rechts: Frits Hartogs als hulp in de fotohandel, Camera Corner, Lodewijk van Deysselstraat, 27 juni 1957. Foto: Ben van Meerendonk/AHF, collectie IISG, Amsterdam