Re: Re: Ferencik

Auteur: Carla Schweiger

Carla Schweiger-Roemele:
Dasa:Goedendag,Toevallig kwam ik op deze pagina. Mijn moeder is Lydia Ferencik, de zus van Rob. Als iemand in contact wil komen hoor ik dat graag. Dan zal ik dat doorspelen naar Rob of iemand van de Ferencik familie ;)Groetjes DasaHallo Dasa,Na een jaar weer eens op de site van Het geheugen van West.Ik las je reactie over je moeder Lydia. Wat leuk. Ik ben heel benieuwd hoe het met jullie familie is. Het gezin van je opa en oma met Rob, Madeleine en de jongste Lydia woonde ook net als wij sinds 1956 in de Jacob Cabeliaustraat.Zij hadden als een van de eersten een auto.Ik ben meerdere keren meegeweest om een ritje te maken. We speelden ook met elkaar en ik heb nog een foto van Madeleine, je tante. Ik was wat ouder, een jaar ouder als Rob.Leuk als ik iets over je moeder en de anderen kan horen.Doe haar de groeten. Mijn meisjesnaam is Carla Roemele en wij woonden op nr. 34, je moeder op 31.