Re: de regenboog kinderen

Auteur: Eva Metz

Dag Henk,

Ik heb het boek toevallig hier voor me liggen. Mijn moeder, gelukkige bezitster van het boek, heeft het aan mij uitgeleend om het voor te lezen aan mijn zoontje van zes. Wat ik kan vinden aan informatie over de druk ed. in dit exemplaar is: Uitgave Mulder & Zoon N.V. - Amsterdam, gedrukt in Nederland, Copyright 1957 by Opera Mundi Paris. Dit staat voorin het boek en achterop het boek staat het volgende: printed in the Netherlands Nr 5600. Meer kan ik niet achterhalen. met vriendelijke groet, Eva Metz

Henk Henni:
Mijn vrouw kreeg het boek cadeau als klein meisje.zij heeft het nog. Maar het is in slechte conditie. Weet iemand wanneer het is gedrukt en uitgegeven. ? De uitgever was Mulder en Zoon BV.Uw antwoord wordt op prijs gesteld. B.v.d. Henk Henni.....Houston,Texas.