ongenuanceerd commentaar

Auteur: Joop

Channah, je hoeft het helemaal niet met mij eens te zijn hoor maar a.u.b. niet het geslagen hondje gaan spelen en mijn mening cynisch proberen te ontkrachten en het door mij beweerde op jezelf te gaan betrekken. Ik heb toch niet beweerd dat iedere Amsterdammer onaardig is. Je hebt natuurlijk hele volksstammen met oogkleppen op die altijd maar hun kop in het zand duwen en alleen de "schoonheid" van het leven willen zien. Blind voor de andere kant ervan.
Elke 10 jaar is de helft van de Amsterdamse bevolking uit de stad vertrokken en dat is niet omdat het daar alleen maar zo'n gezellige boel is. Maar zweef gerust verder in 2012. Ook de beste wensen, je zult ze bij tijd en wijle in Amsterdam hard nodig hebben denk ik.