herinneringen??? In overvloed

Auteur: Maria Knijn

Ik weet nog zo vreselijk veel van de lagere schooltijd dat ik hele verhalen kan schrijven. Ik zal daar eens een keer uitgebreid de tijd voor nemen.
Inmiddels hebben we op Facebook een lagere school groep opgericht en daar al diverse mensen teruggevonden.
In 1993 hebben Elly Straathof en ik een reünie van de lagere school gehouden in de gymzaal van de meisjesschool, want de vloer was aan vervanging toe, het heette al geen Liduinaschool meer Maar Henricus. Maar omdat ik zo een goed geheugen heb van namen en gezichten hebben we in 7 maanden tijd 7 klassen weten te achterhalen en het is een enorm succes geweest, de zusters uit de Louis Naarstigstraat waren er ook bij en allemaal oud leraren en leraressen