Re: BENNEBROEKSCHOOL

Auteur: Mary

JA IK HEB ER OP GEZETEN VAN 1949 TOT 1956 EERST BIJ JUFFROUW KRAMER DIE WOONDE OP DE HOOFDWEG WE GINGEN WEL EENS LANGS BIJ HAAR ZIJ WOONDE DAAR MET HAAR MOEDER.
LATER BIJ MEESTER VENEKAMP VOND IK NIET ZO AARDIG JE KON EEN KLAP VOOR JE KOP KRIJGEN VAN HEM ALS HET HEM NIET ZINDE BEN OOK BLIJVEN ZITTEN 4DE KLAS TOEN BIJ MEESTER LELY DIE WAS WEL AARDIG .
KINDEREN DIE GOED KONDEN LEREN WERDEN VOLGENS MIJ VOOR GETROKKEN EN ZATEN VOOR IN DE KLAS.mijn naam is willy swart ben benieuwd of er nog oudleerlingen zijn uit mijn klas .

Is juf Kramer naar Engeland gegaan? Dan hebben we over dezelfde. Ze was heel aardig en had middelblond haar.ik mocht bij haar overblijven tussen de middag.later ben ik naar een andere school gegaan wegens verhuizing.