Re: Re: Re: de stolwijkstraat

Auteur: carl schulz

mKamstra van den Assem:
Fred Smid:jan w hendriks, 24 sep 08, 00:48toevallig stuitte ik op dit artikel en dan komen de verhalen die jarenlang sluimerde weer tot leven ik heb in de stolwijkstraat op nr 5 drie hoog van 1939 tot 1957 gewoond en heb daar nog dierbare herinneringen aan, en ik zou ze graag door willen geven, wie oh wie wil hierop reageren, ik weet nog ontzettend veel vanaf de oorlogsjaren de bevrijding tot de 50er jaren,mijn naam is jan hendriks, ik had nog een broer hein en een zus die doof was mientje en had een stiefvader met een hand wilco smid { smidje}Goh das lang geleden ik ben toevallig je stiefbroer Fred Smid.gr. Fred.
Ik reageer op je,ik zelf in de heemstedestraat gewoond nummer 3huis de Bloemenwinkel Van den Assem.
Dat van je zuster weet ik ook nog,en van je stiefvader met een hand.
Heb jij niet boven truus gouka gewoond.
Ik heb een heerlijke jeugd gehad in de Heemstedestraat.
Ik zou het leuk vinden als je op mij zal reageren ,ik weet ook nog wel heel veel uit die buurt.
Groetjes riet van denAssem

Wij woonden in de stolwijkstraat op nr.17 en mijn moeder kocht veel bloemen bij jullie in de zaak Frans hielp haar meestal want je vader was af en toe afwezig.