Re: Re: Denk dat u familie bent

H.A.Kneulman:
Debby Duijnker:Hallo Ome Henk,volgens mij bent u familie van mijn oma, want u lijkt heel veel op haar broertje Ben en u heeft de neus van mijn overgroot oma (uilenburgerstraat) wat leuk om dit te kunnen zien via internet. Ik ben de kleindochter van Lenny en mijn moeder is Paula. Misschien zegd het u nu iets. Hoop iets van u te horen.
Mvg,
Debby

Beste Debby,
Ik heb je bericht gelezen de namen Lenny en Paula komen niet in mijn gedachten op, hoe zijn de achternamen van je moeder je oma en je overgroot oma? Misschien gaat er dan bij mij een lichtje op en dan weten wij of wij familie zijn. Je kunt mij ook bereiken via email kneulman@versatel.nl
Mvg
ome Henk

Hallo ome Henk,

leuk om via deze weg toch te weten te komen dat u familie bent! En bedankt voor u mailtje en foto`s ...

Mvg,

Debby