Bijna 50 jaar later!

Auteur: Kees de Vries

Leuke reaktie, Rob. Ik had die foto al weer eens eerder gezien en inderdaad herkende de meeste wel. Was wel een paar namen kwijt maar die heb ik nu weer. Zat zelf in de 3e en 4e klas bij juffr. Kesteloo. Dan Sahuleka in de 5e en Leidsman in the 6e. Kreeg wel Frans van Nieveld. Weet nog dat er was "kliekjes" waren van mensen die met elkaar bevriend waren, Sjoerd Kolen/Ronald Croque, Jaap Visser/Gert Middelhoven. Jij geloof ik met Jaap Have, ikzelf met Frits Klein. Van mijn moeder (woont nog steeds in Geuzenveld) hoor ik nog wel eens iets, als ze weer een oude bekende is tegen gelopen. Waar is iedereen, wie doet wat? Ronald Croque is al lang geleden overleden. Rob Koops zat bij de Mareschaussee op Schiphol. Ikzelf zit al sinds 1976 in New York (op long Island). Ineke Leys woont in Canada.

Mischien leest iemand deze stukjes nog en kan wat aanvullingen geven.

Groeten