Re: re: Rob

Auteur: Claudia Heijn

Jos van Velzen:
Beste Rob,
Om je geheugen wat op te frissen:
Het hoofd van de st-Gregoriusschool was zuster Eucharius. Zij leeft nu nog (oktober 2011) en wordt in december 98 jaar. Zuster Constance was de lerares van de eerste klas. (Zou nu groep 3 zijn). Juf Thea heet Thea Kuipers en van Laan was Karel van Laan. Ik, Jos van Velzen, was eerst gym-meester en nam in 1972 de 5e klas van Hans Staring over. Hans ging toen naar Heiloo.
Jos van Velzen

Beste meneer van Velzen,

Ik kwam op deze site terecht en las uw berichtje!
Ik heb bij u in de klas gezeten. Het was halverwege de 5e klas dat wij gingen verhuizen naar Wognum, een klein dorpje in Noord Holland. Mijn zus zat toen in de 3e klas bij een juf, ben even haar naam vergeten maar ze had een grote bos krullen. Ik kan mij nog heel veel herinneren van de school en de doorgebrachte tijd. Heb het altijd erg leuk gevonden. De tijd erna was veel minder leuk, ander huis, plaats en school. Bedankt voor de fijne geborgen tijd!!
Groet,
Claudia Heijn