Columbusplein

Auteur: Pierino

Beste Piet Veenboer, ik kwam in 1964 bij Toon en Riek v.d. Stolpe over de vloer. Zij hadden 3 kinderen, Albert, Hennie en nog eentje waarvan ik de naam niet meer weet. Ik ben van Italiaanse afkomst en was pas in Nederland en kreeg van oom Toon Nederlandse taalles. De fam. v.d. Stolpe ging regelmatig naar Italië, ook naar mijn geboortedorp. Ik heb goede herinneringen aan die tijd. Ik zou zo graag nog eens met dochter Hennie in kontakt komen, om nog eens herinneringen op te halen. Helaas kan ik haar nergens meer vinden.
Nu is mijn vraag: weet u, of misschien iemand anders, iets van Hennie, misschien waar zij woont, of welke achternaam zij heeft als zij getrouwd is of wat dan ook? Misschien evt. via Albert kontakt leggen? Ik zou het heel leuk vinden. Bedankt alvast.