Re: Mijn jeugd in de RP Geerligstraat 11 huis

Auteur: Betty de Bruijn vander Laan

wim vieleers:
Pas vandaag nam ik kennis van deze website en kwam het bericht van Evie tegen. Oude herinneringen kwamen direct weer op mijn netvlies. Natuurlijk jouw familie met Suze , Roos, Jeanne en de jongens met Piet als oudste waarvan ik weet dat hij tragisch om het leven is gekomen, mijn vriendje Richard natuurlijk. De paradijsvogel op jullie tv thuis, je bij ons respect afdwingende vader. Eerlijk gezegd denk ik dat jij tot de jongere behoorde want ik kan me het niet voor de geest halen. Andere namen uit mijn jeugd zijn natuurlijk de fam. Muller met "Oscar", Wolthuis, van Dongen, Beljaars, De Rijk en de families Hak en Roozendaal bij ons op de trap en vele die al reeds eerder zijn genoemd. Ook de famile Oosterhuis bij jullie op de trap waar mijn moeder vaak een beroep op mocht doen. Ik woonde in de RP vanaf 1953 tot 1969. Ik heb altijd gevonden dat we daar in Slotermeer een hele fijn jeugd met elkaar mochten beleven. Het was dan ook een enerverende periode die 60er jaren, brommers, meisjes, de steiger bij het Sloterplas en de vele bandjes uit de omgeving. De serene rust die er altijd heerste in de gemeenschappelijke tuin.Terugkijkend gun ik dat alle kinderen van de wereld.