Re: lavet-centrifuge.

Auteur: Willem Verbruggen

ruud lodewyckx:
een reactie nog(beter laat als niet) lavet en centrifuge oh wat een luxe al. maar toen kwam er nog een broertje nr.5, wat een hoeveelheid was opeens. pa ging overwerken en wat was de verassing voor moeders? een echte wasmachine. ik had zo'n ding nog nooit eerder gezien! deze paste precies naast het lavet, wassen dus met dit ding. eerst de witte was,het sop-water opvangen in het lavet en hierin de bonte was.wat een vinding en besparing! ik was ziek of ik spijbelde? maar de eerste keer zat ik het hele progamma door, voor de deur van de machine. wat een ervaring! ruud lodewyckx, colijnstraat.

Bovenstaande reactie geeft me toch te denken... Naast het lavet was (bij ons, ook Colijnstraat) ruimte om te douchen. Als daar de nieuwe wasmachine kwam, waar douchten jullie dan...?
Groeten,