Re: Re: keltjes

Auteur: marina

Arie Haagsma:
harry bekkers:beste mensen mijn naam is harry bekkers.geboren in 1963.en gewoont tot 1987 in de j.m kemperstraat nummer 85.ik heb een vraag aan de ouderen onder u.wie kan zich het winkeltje van keltjes als ik de naam zo goed heb.het was een winkeltje op de hoek van de j.m kemperstraat en groen van pinksterstraat.in mijn gedachten was het altijd een klein winkeltje met heel veel spullen.ik kan mj dan ook goed herrinerren dat hij het w.c papier met een soort knijper van het schap haalde.tevens wat riep de haringboer toch altijd als hij met zijn kar door de straat liep.en is er ook nog iemand die toendertijd contact had met mijn vader.harry bekkershij reed als trambestuurder op lijn 10het lijkt mij leuk om om wat te horen van de tijd en ook over de toen hippies in de straat
Mijn vrouw kwam met haar moeder vroeger ook bij Keltjes, maar alleen voor verpakte artikelen, zo schoon was deze winkel n.l. niet. Fam Keltjes kwam uit Limburg, mijn vrouw woonde op de Haarlemmerweg schuin boven café Hans op 171.