lourdesschool

Auteur: trees

Ik kan me Antoinette nog vaag herinneren,vond dat wel bijzonder,een meisje uit zuid bij ons op school,denk nog vaak aan die tijd,jufrouw Schelvis boven in het lokaal de jongens hadden dan timmeren en dat wilde ik ook wel, wij moesten saaie pannenlappen haken.
Meester Bos wat moet die man een sigaren hebben gehad..angstig grote man in mijn ogen als kind.
Juf Rosier moest je voor straf op je knieen of stokstijf in de hoek staan,mijn moeder is nog eens op school geweest om haar beklag te doen..en juf Jansen.Mijn meester van de 5 de klas die plotseling overleed en wij met de hele klas naar zijn begravenis gingen ergens in zuid,dat maakte veel indruk.Klassen a en b ,de b's konden slechter leren,mijn broer was de enige die van ons de a kant had.Hij ging studeren.Wij gingen naar de huishoudschool..