Re: Re: Kennen wij elkaar?

Auteur: Mathilda

Thea:
Tineke Pieksma:Haha cafe de Luifel de stamkroeg van mijn vader en 3 broers en mijn man.Mijn zuster heeft nog verkering gehad met de barkeeper Adje Schillemans.Ook rooie Sjaak en Tini,Theo en Piet allemaal namen die mij bekend voor komen.Omstreeks 1970 was het een heel gezellig cafe waar buurt bewoners elkaar tegen kwamen.Ik heb mijn man Klaas Pieksma(hij was zeeman toen)tussen twee reisjes in ontmoet bij de Luifel.Mijn broers waren Nico,Peter en Ben Scharn mijn vader heette ook Nico en was Slager.Komt het een van de lezers bekend voor?ik ben benieuwd?Groetjes Tineke Pieksma-Scharn.

Jazeker ,...ik woonde in de Nolensstraat 51 destijds, vanaf 1984 ik werkte voor het Maandblad Horeca Treffen, en maakte destijds Café de Luifel Café van het jaar, een groots feest werd het, Johan overleed helaas te vroeg (eigenaar) en ik weet niet hoe het nu gaat met de verdere familie nog een aantal jaren in de Bartholt Enthesstraat gewoond en 8 jaar leden verhuist naar de USA. ook allemaal namen die ik mij goed herinnerde Lampie enz. en Froukje...ook helaas te jong overleden. en mijn buurman Daan Zuijderduin.