Re: Re: Re: Re: Patatje halen

Auteur: Gerda Oost

joke:
Ger vd Horst:Cor:Jan Luiten:Nog meer snackbars. In onze buurt had je Gerjo, in de Zoelenkerkstraat, als ik het wel heb. De eigenaar was nogal klein van stuk en redelijk aan de maat, maar ik heb zelden iemand zo hard zien rennen als die keer dat hij achter een jongen aanrende, die iets uit zijn zaak gestolen had.Verder zat er een patatzaak op Tussenmeer waar nu Verona zit. Bij Verona hadden ze volgens mij ook patat. Toen ik nog in Osdorp woonde, en dat is inmiddels 25 jaar geleden, werkten bij Verona een vader met 3 zoons in de zaak. Vorige week kwam ik er nog langs en zag 1 van de zoons achter de toonbank staan. Verbeeld ik het me nou, of herkende hij mij ook nog?Dat was mijn vader Kees van der Horst, tot 1977 hebben ze deze zaak gehad.>En ook mijn vader .dat is ook vader

Hoi Ger, ik heb nog bij je vader en moeder Kees en Betty gewerkt in de snackbar, hoe is het met je zus en broer Joke en Corrie? Mijn naam is Gerda Oost ik woonde in de Lederambachtstraat en mijn vriendin was toen Meta van de Pieter Callandlaan.