Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: reacties

Auteur: Joop Webster

A.v.Santberghen:
joop webster:webster:Paul Keur:Joop Webster:Paul Keur:joop webster:beste mensen uit de van Beuningenstr ik ben joop webster en woonde van 1943-1969 indeze straat heerlijk!!! wat een rust mijn vriendjes waren:wim balk corrie brouwer bennie de roo tillie schuurmans ik woonde op nr:70 3hoog en zat op de vanHogendorpschool fijne school geen autos heerlijk!! kom op lieve mensen even reageren hoor mijn opa was viswinkel Haagedoorn in de v limburg stirumstr naast juwelier jonkergouwdit stuje van joop komen hardstikke goed zo herinner ik het ook dus lieve mensen uit deze periode reageer aub allemaal de groetjes van joop webster!!!!!Ik woonde in de J.M.Kemperstraat, en daar woonde Martin Haagedoorn hij voetbalde toen hij verhuist was naar slotermeer bij H.R.V.C. Familie ?ja,ja de zoon van mijn ome Joop,dus mijn neef.Ik woonde ook in de J.M.Kemperstraat nr.65, Martin woonde geloof ik op nr.104 ?Nee,Nee Paul,dat was nr:108 !!
ik ben fons van santberghen ik woonde v.beuningenstraat 62 huis
leuk om al die verhalen te lezen.
en leuk om al die bekende namen te lezen zo als corrie brouwer tillie schuurmans joop webster
en nog veel meer.
Gr. Fons van santberghen

Hoi,Fons jij had toch ook een broer Kootje,en een zus Roos??Hoe gaat het daar mee,vertel eens wat meer over je zelf. groetjes Joop Webster