Re: Re: Re: onze snacbar

Auteur: Richard Wielandt

Richard Wielandt:
Ger vd Horst:Mijn ouders hadden in Osdorp Jaren( 60/70) een snackbar(Gerjo in de zoelenkerkstraat) vlak bij electro Televersum en bakkerij Imming .Ik heb ongeveer 18 jaar in Osdorp gewoond .Ik heb op de van Tienhovenschool gezeten. Mijn tijd in Osdorp was geweldig ,ik was vaak in de jess heb gevoetbald bij SLTO welke ondertussen ook al niet meer bestaat. mijn beide ouders zijn inmiddels overleden. Verder geniet ik van de verhalen die ik lees. Ger van der Horst
Hallo Ger,
Ik kwam vroeger regelmatig in de snackbar van jouw ouders. Ik weet dat in dezelfde straat ook nog een wasserette stond waar met de grote stoommachines de lakens etc. geperst werden. Televersum (audio/tv zaak) stond aan de andere kant met een pleintje ervoor. Wij woonden zelf in de Jan Oudegeeststr. . Hebben een leuke tijd meegemaakt in Osdorp. Zat me alleen te bedenken hoe jou moeder ok weer heette (toch niet tante Sjaan?)

Ik weet het alweer Tante Betty!