Re Re: Herkenning

Auteur: Okko Steensma

Olga van Campen:

Zie nu pas de reactie was er een tijde uit. Weet jij wat er van de familie terecht is gekomen of waar ze naar toe zijn verhuisd?

reactie:
Olga ik weet niet waar de familie Wierema gebleven is. Wel is er een zekere Leon de Laat, welke bij de Gemeente of het Gemeentearchief werkt en vaak een reactie geeft op deze rubrieken als iemand iemand zoekt. Wellicht leest hij dit en kan hij je verder helpen. Hij kan aan diverse verhuis- en archiefkaarten zien waar iemand woont of andersgezegd wat zijn/haar laatst bekende adres is/was.

Verder wil ik je wijzen op het verhaal: Bijna 50 jaar later! van Rob van den Broeke. Hierop is een klassefoto te zien van de Hervormde school Geuzenveld. Op deze foto is o.a. Stienie Wierema te zien.