GEWELDIG

Auteur: albertine oswald van zijl westlandgracht 165

geweldig deze tekeningen en ook zo nauwkeurig gemaakt en beschreven . ja het bruggetje over de sloot naar boer NELIS was een wankelige bedoening ! ik hield me altijd erg goed vast ,want tusse de planken zaten ook nog grote spleten . in de oorlog ,kon er een stuk van de brug omhooggehaald worden , dan kon er niemand ongewenst (vooral nachts) op het land komen . ik ben ook eens in de schuur wezen kijken want wilde toch wel eens weten hoe dat met die boot zat, die lag in de schuur gewoon in het water . de familie arnoldi had er ook een stukje land ,en dan ging ik wel eens mee om de boontjes te plukken en meteen uit de dop te halen . ja wat geweldig allemaal om dit te lezen . een fijne tijd en een hele fijne jeugd .