Jaagpad

Auteur: Paul

mijn oma woonde aan het jaagpad in de jaren 60. vlakbij het meer zelf, waar wat houten huisjes stonden.
om naar haar werk te gaan moest ze helemaal naar het luchtvaart laboratorium lopen om de bus naar hoofddorp plein te nemen.
ben er vorige week weer eens geweest - behalve het luchtvaart laboratorium niets meer terug gevonden. wat is het daar veranderd!
ik zag die foto van de riekerweg en dat leek bekend. als we op bezoek gingen gingen we via de haagse weg en dan net voor die spoordijk (die volgens mij niet in gebruik was) een smal weggetje op dat er in elk geval uit zag als op de foto. weet nog dat vlakbij het luchtvaart laboratorium in die dijk een brug gepland was over de haagse weg - alleen de zijjkanten stonden er en er stond op de ene Sunrise en de andere Sunset. vond ik als kind zeer interessant.
mijn oma heeft tot ongeveer 1970 daar gewoond - toen moesten die houten huisjes plat.