Re: Uit de verhalenwedstrijd: Mijn jeugd in Slotermeer

Auteur: null

Hallo Ineke, wat leuk dat je op mijn verhaal hebt gereageerd. Ja, ik ken Leny en haar ouders. Leny had ook nog een -ik dacht oudere- zus maar haar naam schiet me nu even niet te binnen. Ik ben ook wel eens bij Leny boven geweest maar echt veel kan ik me daar niet meer van herinneren. Leny zat een klas hoger dan ik en was later bevriend met Rina ? die weer een collega van mij was in de tijd dat ik bij de Nijlonpoort werkte. Met Leny en Rina ben ik later nog wel eens op een verjaarsfeestje geweest bij jongens uit onze straat. Als ik het me goed herinner was dat de tweeling Smit die in de B.de Haanstraat woonde. Zaten die soms ook bij jou in de klas? Ik heb in de klast gezeten bij Edward Snoeren of heette hij nou Arno(van de schoenenwinkel) en Cees Compier de zoon van de huishoudelijke artikelenzaak op het Confuciusplein. Weet jij of er al eens een reünie geweest is op de Burg. Roëllschool? Dat lijkt me leuk! Ik ben in de 5e klas blijven zitten en ben zodoende in 1961 van school gegaan. In welk jaar ben jij van school gegaan, en heb jij ook dat bestek met ingegraveerde haan/Cantecleer, de naam van onze schoolkrant. Weet jij nog precies waar de kolenwinkel zat op het Confuciusplein? Ik weet toch niet meer waar die precies zat! Ik hoop op een nieuwe reactie van jouw kant.