Re: Jongerenkoor slotermeer

Auteur: Mike Hogenes

Miek Marquenie:
Hele mooie tijd gehad is Slotermeer waar ik ben opgegroeid. Fijne herinneringen ook aan het jongerenkoor Slotermeer. Alleen heb ik jammergenoeg ook een erg nare herinnering aan het koor. Mijn vader, dirigent van het koor, werd op een gemene achterbakse manier bedonderd. Het is jammer dat je daar achter moet komen terwijl je zelf met hart en ziel voor het koor staat. Hij is er erg ziek van geweest en is altijd een verdrietige ervaring voor hem gebleven. Gelukkig waren er mensen met het hart op de goede plaats die hem toen geholpen hebben om er weer een prachtig koor van te maken. Dit wilde ik toch na zoveel jaar even kwijt.

Jemig Mieke, hoe is het met jou???? Na veel gespeur heb ik e.e.a. van je kunnen achterhalen. Ik zag je enkele weken geleden op een prachtige foto staan, ik denk op de bruiloft van je dochter.
Dat kan niet missen want ze lijkt erg veel op je. Ben al een eeuwigheid op zoek naar Ankie, maar kan nergens iets over haar vinden. Wil jij aub bij gelegenheid mijn gegevens aan haar doorgeven (tenminste, als ze voor jou zichtbaar zijn, want dat weet ik niet). Kwam zojuist ook een foto tegen van jou, Ankie, Edwin en mijzelf op een trouwfoto van Kitty. Schrok me rot. Nooit eerder gezien. Wat een broekie. Zou het leuk vinden eens iets van je te horen.
Groeten, Mike.