fam. Corbran in de c. roobolstraat

Auteur: paula

hoi, ik ben paula friskes en woonde ook in de c.roobolstraat, daar had de fam. Corbran een klein, fel hondje, inderdaad Dumpie. soms werd ie geschoren, was het nét een lief jong hondje, maar owee als ie je in de gaten kreeg, dan vloog ie achter je aan, luid keffend. Ik heb later mijn kat (!) Dumpie genoemd.wij mochten als kinderen altijd de auto's schoonmaken van de familie Cobran, verdiende goed hoor, echt waar, 2,50 voor 2 auto's, lichtgroen busje herinner ik mij. Verder hadden ze een donkergroene volkswagen, zonder wielen, daar kropen we altijd stiekum in en fantaseerden onszelf op reis. Was lekker wonen daar, heel vaak mevr. van Teefelen gepest (o, schande) omdat ze altijd kwaad werd als wij op het grasveldje speelden en aan de boomtakken hingen. Altijd belde ze de politie, en die kwam óók nog.