meer graag over hoofddorpplein e.o.

Auteur: Siebe de Roos

Wat een geweldige verhalen over het vroegere hoofddorpplein e.o. Mijn ouders met mijn 3 zussen hebben gewoond in de stolwijkstraat nummer 1 op 1 hoog boven van schaik tot 1958 toen zijn ze verhuisd naar de weissenbruchstraat op nummer 35 III hoog daar ben ik geboren. We zaten op de hoek van de haarlemmermeerstraat tegenover kruidenier VANA. Veel dingen uit uw verhalen herken ik nog en ik ben nu voor mezelf bezig met een inventarisatie van alle winkels die ik me kan herinneren in de omgeveing van het hoofddorpplein, zeilstraat, amstelveenseweg en surinameplein. In die tijd liep je wat verder naar bepaalde winkels en er zitten er nog heel wat in mijn geheugen.. Hoop snel weer een nieuw artikel te lezen.