Re: knalpot en Palingen

En Fred,
weet je zeker dat je geen knalpot had.. wat een leipo hé? Misschien was het die ouwe van 3 hoog wel... die heeft mij ook eens te grazen willen nemen, om dat ik zijn zoontje onheus bejegend zou hebben...? ik.. de liefste jongen van de straat.... vraag het de meiden maar ... haha alleen ik liep harder dan hem.... maar goed, de tijd was toen nog niet zo dat we wraak wilden/durfden nemen, heden ten dage is dat men eerst wraak neemt, en dan pas kijkt waarom eigenlijk...
...En dat met mijn paling was echt een ongeluk Fred, maar misschien dat ik de katalysator ben geweest in deze, dat zou kunnen... overigens goede vrienden, waarom schrijven jullie niet zelf eens een stukje voor HGVW, volgens mij zitten jullie ook vol verhalen. En hou het dan luchtig en vrolijk, dus geen verhalen van gramschap, dat is er al genoeg in de wereld.