re;Fred

Auteur: Bezoeker

Allereerst dankjewel Freddieboy voor je compliment, en natuurlijk heb je gelijk over de begintijd van de receptie(s), maar 1 uur was volgens mij te vroeg hoor.... ik geloof dat ze begonnen op de (normale) openingstijd van de Luifel, zijnde 15.00u. Dit werd me bevestigd bij navraag aan andere frequente bezoekers van de luifel. Overigens ben ik lang niet bij alle recepties aanwezig geweest, ik zat vaak met de feestdagen in Drente... vandaar dat er misschien eninge verschillen zitten in onze herinneringen. Enfin, wat te zeggen over de tic(cen) van Theo, die had ik in de 1ste draft van mijn stukje ook vermeld, met nog wat andere dingen, maar daardoor werd het stuk zolang, dat ik een aparte site alleen al van de Luifel had kunnen maken, dus heb ik dat soort dingen (helaas) moeten schrappen, ik was allang blij dat de redactie van HGVW (Jan) mijn bijdrage helemaal heeft kunnen en willen plaatsen, maar dankje voor de vermelding(en) dit zijn zeker de markante kenmerken van onze vrienden en bekenden.... ach iedereen heeft wel wat, boeken vol zou je erover kunnen schrijven.