Fam. Mulder (gezellig)

Auteur: Pieter Plenter

Geweldig Joost, wat leuk om ook iets van jou te lezen, ik was bevriend met jouw broer Peter, zoals je wel weet, maar ook Frans en jij kende ik erg goed. Het was altijd een erg gezellige aangelegenheid om bij jullie thuis te komen en we hebben veel gelachen. Jouw moeder was inderdaad bijzonder kundig me naald en draad, ze heeft ooit eens een zwart fluwelen Pak gemaakt voor mij, en ook voor Peter eentje. Het jasje heb ik nog jaren gedragen... de broek was me al snel te klein, maar dat kwam ondermeer door het gestaag innemen van de produkten van Bacchus. De laatste keer dat ik je heb gesproken is een vijftiental(?) jaren geleden op de reunie van de PJT... how time flies.
Doe alsjeblieft iedereen de groeten in je fam. En hoe gaat het met ze.... op de foto's die ik instuurde over het uitje van Café de luifel sta jij ook op trouwens, gezien?