bladvulling in de westerpost

Auteur: Bezoeker

Ik heb echt nooit begrepen wat er zo geweldig is aan het een foto van een bekende Nederlander of onbekende persoon (voor mij) die zeer voornaam in Maroko schijnt te zijn, samen met een onbekende man die daardoor zelf een bekende nederlander aan het worden is. Ik vind het bladvulling en inhoudsloos en zelfs irritant. Op de plaats van de foto kan ook een goede tekst gezet worden dat ergens overgaat en de lezer van de Westerpost informeert.
Ik vind deze verering van iemand die gewoon zijn steentje bijdraagt aan de maatschappij, buiten proporties. En onvoorstelbaar dat volwassen mensen zich hierdoor zo laten meeslepen. Richt dan gewoon een fan-club op en maak de ruimte in de westerpost vrij voor intressante dingen.