tv programma

Auteur: jan monquil

Hannelore en 'Bigsmile', dank jullie voor de reactie. Ik heb er zelfs een idee door gekregen en die wilde ik jullie dan ook niet onthouden:
Afgelopen vrijdag om 23.00uur op Salto A1 was de eerste uitzending van het tv programma Jan&Henk. Het is een talkshow van mij en mijn buurman Henk vanuit cafe Kamerz op het van limburgstirumplein. De eerste uitzending ging over Ajax en de vraag was: Is Ajax nog Amsterdam? hier hebben we vervolgens met 2 gasten over gesproken. De herhaling is trouwens aanstaande vrijdag om 23.00uur.
De volgende uitzending gaat over De Staatsliedenbuurt zelf. De mogelijke kijkersvraag: Is de Staatsliedenbuurt nog de Staatsliedenbuurt en vervolgens: wat is daar slecht of goed aan.
Ik wilde jou Hannelore hierbij uitnodigen om 1 van onze 2 gasten te zijn aan tafel voor deze uitzending (opname maandag 29 Oktober 22.00uur)
groet,
Jan Monquil