herinnering

Auteur: channah

hallo channah,
je naam zegt me inderdaad niks maar de naam van je zusje des te meer.omdat ze ook altijd in de speeltuin speelde vooral op die brug waar je zo lekker om kon zwieren dat staat me nog zo bij.
ik heb inderdaad op de trap gewoont bij fam.nagelmaker ik woonde daar boven en ook kan ik me nog een fa. parinusa herinneren en eenfa. schram ja zo komt er steeds meer naar boven,we hadden een leuke trap met allerlei soorten mensen.maar had die fam. nagelmaker geen pottebakkers tafel in de box staan? want ik kan me herinneren dat ik dat wel eens mocht doen achter die tafel zitten en een eigen pot maken dat was heel leuk.en misschien ken je ook de naam peggy bats wel die schiet me ook ineens te binnen en die had zo,n mooi poppenhuis en daar speelde ik altijd mee als ik bij haar was.
ja zo komt er meer en meer naar boven leuk hoor.

nou tot ziens hoor yvonne