Straatnaam

Auteur: Frits Beutick

Het doet me goed dat u het verhaaltje met plezier hebt gelezen en dat het veel herinneringen naar boven brengt. Dat is volgens mij ook de bedoeling van een website als deze. Van mezelf weet ik dat het geheugen soms een raar spelletje met je kan spelen. Sommige dingen, die ik heel zeker meende te weten, worden later soms keihard gecorrigeerd, bijvoorbeeld als oude foto's of geschriften boven water komen. Eén van de weinige dingen die ik zeker weet, is dat wij in de David Vosstraat woonden en dat de familie Wiggermans onze naaste buren waren. Ze hadden één zoon en dat was Gerrie. Verder was het inderdaad 3 hoog en was er die gemeenschappelijke zolder en het gezamenlijk televisiekijken. Maar dat was dus écht in de David Vosstraat....

Hartelijke groet, Frits Beutick